torsdag 5 mars 2009

Frigör energi med Feng Shui

För ett tag sedan var vi på ett föredrag om Feng Shui med Gudrun H. Bengtsson. Feng SHui betyder mellan himmel och hav och går ut på att hitta positiva energibanor genom att skapa positiv harmoni i ditt hem, din lägenhet, din trädgård, ditt kontor eller alla platser som Du vistas på. Feng shui hjälper oss att förstå att det finns ett samband mellan omgivningen och det liv vi lever.
Seminariet hette ”Rensa i röran” Vi fick lära oss att sortera bort och slänga gamla prylar som ligger och skräpar och därmed kräver energi. Hur många papper har Du t. ex samlat på Dig under ett yrkesliv – papper som Du tror skall vara bra att ha. Uppmaningen var tydlig och enkel – Rensa och släng allt som Du inte har använt det senaste året. Jag kan försäkra Dig om att det är en befrielse att rensa och slänga.
Så sätt igång och rensa bland papper, kläder, prydnadssaker som Du inte använder. När Du har rensat får Du lättare att hitta saker och därmed bättre kontroll på Ditt liv – en mycket viktig egenskap för ledare. .Med dagens teknik kan Du alltid hitta information om allt på nätet och behöver inte spara på en massa onödiga prylar. Om Du vill veta mer om Feng Shui kan Du läsa mer på Gudruns hemsida
www.fengshuiharmony.se

2 kommentarer:

Anonym sa...

You do not have to commit hours at the fitness center or exert so much
effort and power in doing work out just to be capable to tone your muscles.



Feel free to surf to my web-site: Www.Prnewswire.Com

Anonym sa...

What occurs if you usually are not happy with the merchandise when you get
it? This commercial scan software software is very proposed to pros and fans.



My web-site - obd bluetooth